ORSZÁGOS
ANGOL NYELVI
ONLINE KVÍZVERSENY

általános iskolásoknak

A JELENTKEZÉST LEZÁRTUK

Köszönjük versenyzőinknek a bizalmat!

thank_you

SZERETED AZ ANGOL NYELVET?

SZERETED A KIHÍVÁSOKAT?

SZERETSZ VERSENYEZNI?

Ez igazán nagyszerű, nekünk pedig jó hírünk van! Mi vagyunk a QUIZZENG csapata és összeállítottunk Neked kétféle – feladataiban különböző – szuper, izgalmas és érdekes online angol, 6 fordulós kvízversenyt, amelyre most meghívunk Téged a 2021-22-es tanévben!
Ez az EXCITENG és az ENGLOGIC.

Mindkét versenyünk folyamán két korcsoportban (3.-5. osztály és 6.-8. osztály), kétféle nehézségi szinten (alap és emelt), különböző érdekes témakörökben, 15 összetett feladattal tesztelheted az angol nyelvtudásodat, időre (60 perc). A versenyekben a logikai gondolkodásodat, ezáltal a komplex probléma megoldásodat is próbára tesszük. A kvízek megoldása során bármilyen segédeszközt igénybe vehetsz (kivéve más segítsége).

Versenyeink zárásaként online döntőt szervezünk.

VERSENYEINK

Ha az igazán izgalmas kvízeket szereted:

az EXCITENG egy nagyon jó választás számodra. Az olvasásértési, hallott szöveg értési, szókincsfejlesztő és nyelvtani feladatok mellett helyet kap egy kultúra rész is, amiben meghatározott információkat kell keresned az angolul beszélő országokkal kapcsolatosan. Ebben a kvízünkben érdekes és izgalmas feladványok formájában tesztelheted és bővítheted az angol nyelvtudásodat, fordulónként 15 feladatban. Minderre 60 perc áll majd rendelkezésedre. EXCITENG versenyünk 4 kategóriában érhető el.

Ha az összetettebb, fejtörős feladatokat szereted:

az ENGLOGIC neked való. Itt az angol tudás mellett bizony szükséges némely matektudás, na meg persze a logikus gondolkodás is. Papírra és ceruzára mindenképpen szükséged lesz, hiszen a legtöbb feladat összetett. Több lépcsőben, a részmegoldásokból jutsz el a végső megfejtéshez, tehát nagyon pontosnak és precíznek kell lenned. A megfejtés mindig vagy egy szó, vagy egy szám, vagy egy betű. A 15 feladatra 60 perced van. ENGLOGIC versenyünk 4 kategóriában elérhető.

Ha mindkettő érdekel Téged:

Egy időben mindkét versenyünkre is benevezhetsz. Sőt, ha egyszerre mindkettőre jelentkezel, a második versenyünket kedvezményesen tudod igénybe venni.

KATEGÓRIÁK
(korcsoportok és szintek)

3.-5. OSZTÁLY ALAP SZINT

3.-5. OSZTÁLY EMELT SZINT

6.-8. OSZTÁLY ALAP SZINT

6.-8. OSZTÁLY EMELT SZINT

Szintek besorolása

A szintek meghatározását az iskolai óraszámokhoz viszonyítottuk.

ALAP szint:
ha az előző tanévben heti 3, vagy az alatti óraszámban tanultad az angolt, akkor az alap szintet javasoljuk neked. A feladatok nehézségi szintje ehhez mérten lett összeállítva.

EMELT szint:
ha az előző tanévben heti 4, vagy magasabb óraszámban tanultad az angolt, akkor az emelt szint a nyerő számodra. A feladatok megoldásához lényegesebb nyelvi ismeretekkel kell rendelkezned, nagyobb szókincsre van szükség, mintha az alap szintet választanád.

SZINTVÁLTÁS:
Csak felfelé lehetséges. Ha a besorolásunk alapján az alapszinthez tartozol, de Te a tudásodat emelt szintűnek gondolod (sokat olvasol angolul, sok videót, filmet nézel angolul, sokat számítógépezel angolul), jelentkezhetsz az emelt szintre.

Ha még mindig bizonytalan vagy a szintedet illetőleg, akkor sem kell aggódnod. Regisztrációdkor csak jelöld be a korcsoportod alap- és emelt szintjét is. Így lehetőséged lesz mindkét kvízt kipróbálni és eldöntheted, hogy melyik szinten szeretnél jelentkezni a versenyre. A második fordulót már a kiválasztott szintednek megfelelően küldjük. Összesítéskor az első fordulódnál is ezt a szintet fogjuk figyelembe venni.

ÁRAK, KEDVEZMÉNYEK

Versenyeink éves díja

ha egy időben egy versenyünkre jelentkezel: 3.600 Ft (600 Ft/ forduló, az összes fordulót egy összegben kell befizetned)

Egyénileg jelentkezők kedvezménye

Ha egyénileg (nem iskolán keresztül) és EXCITENG + ENGLOGIC versenyünkre egyszerre jelentkezel, akkor a második verseny díja mindössze 3.000 Ft
Tehát ha a két versenyre jelentkeztél 6.600 Ft-ot (3.600 + 3.000 Ft) kell majd befizetned.

Iskolai kedvezmény

Iskolai nevezés esetén, 11 vagy több fő jelentkezése esetén 10% kedvezményt biztosítunk minden nevezőnek.

Egy jelentkezés 1 fő/ 1 versenynek számít.

Példa: 2 diák jelenkezik EXCITENG és ENGLOGIC versenyünkre, 3 diák csak ENGLOGIC-ra, 5 diák pedig csak EXCITENG-ra, ez összesen 12 jelentkezésnek minősül, így jár az iskolai kedvezmény. Ennek díja tehát 43.200 Ft helyett 38.880 Ft.

Az egyénileg jelentkezők kedvezménye és az iskolai kedvezmény nem vonható össze.

A JELENTKEZÉST LEZÁRTUK

Köszönjük versenyzőinknek a bizalmat!

thank_you

JELENTKEZÉS MENETE

Két módon tudsz jelentkezni: iskola által vagy egyénileg.

Iskola által történő jelentkezés

Versenyünkre a email címünkön, a következő adatok megadásával tudja az iskola a diákjait jelentkeztetni:

  • tanuló neve
  • tanuló email címe
  • évfolyama
  • szintje
  • iskola neve és irányítószáma

Jelentkezés után a diákok megadott email címeire küldjük a verseny belépéséhez szükséges kódot és a belépéshez szükséges linket.
A versenyhez itt is be tudsz belépni:

A következő fordulókat a verseny díjának befizetése után tudja a diák elérni. A verseny díja egy összegben, átutalással történik. Számlaszámunkat arra az email címre küldjük, amiről a diákokat jelentkeztették.

Egyénileg történő jelentkezés

Egyénileg jelentkezni az egyéni regisztrációs lap kitöltésével lehet. Fontos, hogy regisztrációdkor olyan email címet adj meg, amit gyakran használsz, hiszen ezen keresztül fogjuk tartani Veled a kapcsolatot.

EGYÉNI REGISZTRÁCIÓ

Szülői regisztráció esetén is a gyermek neve szerepeljen itt!
Szülői regisztráció esetén a szülői email címet adjátok meg.

Regisztrációd után a megadott email címre küldjük a verseny belépéséhez szükséges kódot és a linket.
A versenyhez itt is be tudsz belépni:

A következő fordulókat a verseny díjának befizetése után tudod elérni. A verseny díja átutalással történik. Számlaszámunkat az egyéni regisztráció során megadott email címre küldjük.

A VERSENYRŐL BŐVEBBEN

Fordulók, határidők

Mindkét versenyünk összesen 6 fordulóból áll, melyet a tanév folyamán meghatározott időközönként küldünk majd ki neked.  Így egész tanévben gyakorolhatod és fejlesztheted az angol tudásodat a kvízeink segítségével.

A következő táblázatban láthatod a fontosabb időpontokat.

FONTOS: az első fordulód is (amit ingyenesen kipróbálhatsz) beleszámít az év végi összesítésedbe, tehát az is a verseny része!!! Ezért próbáld meg minél jobban megoldani már az első feladatlapot is, nehogy ezen múljon a helyezésed!

Versenyeink elérése

A versenyfeladatok számítógépen, tableten és mobiltelefonon is elérhetőek, amelyek rendelkeznek böngészővel és internet eléréssel. Mi azonban javasoljuk, hogy a legjobb élmény elérése érdekében laptopot vagy számítógépet használj.

Segédeszközök használata

A feladatokat egyénileg kell megoldanod, de bármilyen segédeszközt igénybe vehetsz. Sőt, biztosak vagyunk benne, hogy több feladatnál szükséged is lesz rá! Szóval nyugodtan használd az internetet, a tankönyvedet, vagy éppen a szótáradat.
Viszont más segítségét ne kérd (pl. szüleidet, ismerősödet, nagytestvéredet, tanárodat). Dolgozz egyedül a verseny feladatainak megoldása során.

Időkorlát

Minden fordulónál 60 perc áll majd rendelkezésedre a 15 feladat megoldására és beküldésére. Ha mégis lejárt a 60 perced, ne aggódj, az addig megoldott feladatok nem vesznek el, azokat még be tudod küldeni nekünk.

Jutalmazás, online döntő

Minden teljesítő online emléklapot kap a verseny végén. Ha beküldted az utolsó feladatlapot is, várd meg az eredményt, hiszen mindegyik versenyünk adott kategóriájának legjobb 10 teljesítője között egy online döntőt rendezünk. Tehát online döntőnkre 80 diák kap meghívást.
Az iskolán keresztül jelentkezett diákok esetében a jelentkezést leadó tanár email címére küldjük a meghívót. Egyéni jelentkezés esetén a megadott email címre küldjük ki.

Minden versenyző, aki teljesítette a döntőt, oklevélben részesül. Az első három helyezettet pedig az oklevél mellett egy ajándékcsomaggal is meglepünk.

KIK VAGYUNK?

Mi egy családi vállalkozásban vezetett dombóvári nyelviskola vagyunk, ahol kicsiknek és nagyoknak, ovisoknak, általános-, közép- és felsőiskolásoknak is tanítjuk az angol nyelvet, közel 15 éve.

Hasonló, egyfordulós versenyfeladatokat iskolán belül, már több éve rendezünk, aminek minden évben nagy sikere van. Idén úgy gondoltuk, hogy online formában egy országos szintű versennyé alakítva indítjuk el, megadva a lehetőséget minden 3.-8. osztályos kisdiáknak, hogy a kvízeink segítségével nálunk is próbára tudja tenni magát és az angol tudását.
Mindig nagy öröm számunkra, amikor a gyerekek izgatottan és kíváncsian várják, majd állnak neki a feladatoknak, hogy megmérettessék magukat és egymást az angol tudásukat illetően. Legyél kíváncsi és próbáld ki a kvízeinket Te is. Hidd el, tetszeni fog neked, hiszen nem csak értékes és hasznos, de szórakoztató időtöltés is lehet ez számodra.